Simply The Best – Totti kedvenc zenéi

Kedvenc zenéivel köszöntjük a hétfőn több, mint két hónap után visszatérő római kapitányt. A kiválogatott négy számból kiderül, hogy Totti érzelmes, mint egy igazi olasz, kicsit nyálas, mint egy latin lover, de csöppet sem szerény, oka sem volna rá.

uncapitanoTotti örök

Totti kedvenc dalainak tízes listája olyan, mint a zalai: vegyes felvágott. Találunk rajta Jovanotti, Ligabeu, Europe és Kasabian darabot is. Mi azonban elsőnek a tehetségkutatók legtöbb énekesnőjének nagy kedvencét, a hangszálaival gyakran küszködő Adele-t választottuk: Rolling in the Deep!

Úgy gondoljuk, ahogy a Capitano. Emberünknek nincs is oka szerénykedni. Ugyanaz ő a városnak, mint a golyóbisnak. Talán ő maga is számos gólját pörgeti agyában, amikor ötödik kedvenc számát hallgatja. Tina Turner: The Best. Simply The Best, Baby!

És hogy mit ígér nekünk France vízkeresztre (január 6-án játszunk ugye a Juve Arénában), azt Fredie Mercury fogja elénekelni. Queen: We Will Rock You.

Lehet, hogy a futball pályán egyszerűen a legjobb Totti, de még ő sem tökéletes. Az ízlésében is kitapinthatóak ficamok. Mikor belehallgattunk kedvenc számába Terézzel, egy bántó kérdés kerülgetett minket. Szóval, mi ez a híg fos? Pupo: Su Di Noi.

8 hozzászólás a(z) “Simply The Best – Totti kedvenc zenéi” bejegyzéshez

  1. Olaszországban ez a Pupo szám még “istenes”, ott olyan híg cukormázas dolgok röpködnek az éterben, hogy ez tényleg nem számít szélsőségnek. Ami zeneileg sokkal több aggodalomra ad okot, az a Kasabian féle Goodbye Kiss, de lehet, hogy csak én vagyok öreg.

    • Kasabiannal nem is borzolnám a kedélyeket, így a Pintér-sokk után, de a listavezetőt nem lehetett kihagyni, ezért maradt Pupo.

  2. Megis tele lesz a Sud a Catania ellen!!! :-DDDDDDD
    Teljes hangerot kernenk viszonzaskepp az ujabb gyozelemert!!!
    Forza Roma!!!!

  3. Állítólag Rudi szeretné megszerezni Salomon Kalou-t, aki már játszott a Lille-ben Garciával. Szerintem simán jó lenne.

  4. Teljesen mellékes, de olvastam, hogy a ködös Albionban, “néhai” igazgatónk, a felejthetetlen Franco Baldini, aki elhozta nekünk edzőnek Luis Enriquét és Zemant, állítólag beadta a lemondását a Tottenhamnek. Tud ez az ember! Lemondani! Érdekes módon az angliusok nem fogadták el a lemondását, de szerintem ami késik nem múlik.

Leave a Reply