Ameddig a föld kerek – De Rossi kedvenc zenéi

Nemcsak sárga lapjai, de a kedvenc zenéi is azt harsogják, milyen betonkemény középpályás a mi fiatalabbik kapitányunk. Azért az is kisejlik az önkényesen választott dalok közül, hogy mekkora szívvel játszik De Rossi az AS Romában. Danielino tíz kedvenc száma közül négy. Kicsit rock!

danielinoA másik kapitány

Egy élet, egy város, egy klub! A nyári mosolyszünet után újra dúló szerelem. Né’ má’ hogy dobog az a római szív! Pink Floyd: Wish You Were Here.

Hagyjuk a rocker szemforgatást. Lássuk azért, hogy nemcsak a faterja régi lemezeit hallgatja az emberünk. És még ő is sír néha ott, ahol senki sem látja. Coldplay: The Sciensist.

danigolDaje Dani, daje!

Mondjuk nekem nem a csésze teám a Coldplay, ahogy Gallagher testvérpár sem, de jöjjön egy tőlük a tízes listáról. Legalább alkalmat találok arra, hogy leszögezzem, a mi Danink akkor megy a Citybe, ha majd a virágok szarnak. Oasis: The Masterplan.

Bob Dylant De Rossi kedvenc dalával slussz poénnak hagytuk. Hurikán, azaz Hurricane, söpörjön hétfő este Milanóban is.

 

7 hozzászólás a(z) “Ameddig a föld kerek – De Rossi kedvenc zenéi” bejegyzéshez

  1. Ha már DDR, a primavera csapat megnyerte a Karol Wojtyla Kupát. De Rossi papa csak érti a dolgát, mindig összejön egy jó primavera csapat.

  2. Sziasztok!

    Bocsi még egy kérdés.

    Tottinak milyen címre lehet írni postai úton?

    Azt hiszem a mai meccset megnyerjük. A Milan az idei szezonban nem olyan jó és még hazai pályán sem tündököl annyira. A Roma járatni fogja a labdát és szerintem 1-2 góllal nyerni is fogunk. A Milán épphogy eljut majd a kapuig, a Roma simán uralni fogja a meccset.

    Forza As Roma!!!!

Leave a Reply